START NOUTATI EDITORIALE COSMOTEISM LECTURI ON LINE CUM NE HRANIM MAGAZIN PARAPSIHOLOGIC
Cuprins:

(1103)
Compendiu ilustrat de REIKI
Risvan Vlad RUSU(430)
REIKI intre mit si realitate
Ovidiu Dragos ARGESANU(1139)
Initiere in REIKI
Maria Gratia CARINI(972)
REIKI manual de initiere
Walter LUBECK(40)
Metoda de echilibrare USUI-REIKI
Mihai ADRIANHOLOGRAMA - ATESTARE BIBLICA

(IOAN 20,12) Si a văzut doi îngeri în alb, sezînd în locul unde fusese culcat trupul lui Isus; unul la cap si altul la picioare. Femeie, i-au zis ei, pentru ce plîngi? Ea le-a răspuns: Pentrucă au luat pe Domnul meu, si nu stiu unde L-au pus. După ce a zis aceste vorbe, s-a întors, si a văzut pe Isus stînd acolo în picioare; dar nu stia că este Isus. Femeie, i-a zis Isus, de ce plîngi? Pe cine cauti? Ea a crezut că este grădinarul, si I-a zis: Domnule, dacă L-ai luat, spune-mi unde L-ai pus, si mă voi duce să-L iau. Isus i-a zis: Marie! Ea s-a întors, si I-a zis în evreieste: Rabuni!" adică: Învătătorule! Nu Mă atinge, i-a zis Isus; căci încă nu M-am suit la Tatăl Meu. Ci, du-te la fratii Mei, si spune-le că Mă sui la Tatăl Meu si Tatăl vostru, la Dumnezeul Meu si Dumnezeul vostru. Maria Magdalina s-a dus, si a vestit ucenicilor că a văzut pe Domnul, si că i-a spus aceste lucruri.
Multi teologi faimosi (cum ar fi, de exemplu, preotul evanghelist Hermann Luger sau teologul reformat, profesorul Kurt Hutten), care au studiat cu atentie aceasta noua revelatie, au ajuns in final la concluzia ca aceasta este reala si autentica. Profesorul K. Hutten scrie: "Conceptia asupra lumii prezentata aici are forta si profunzime; aceasta reda intreaga valoare istoriei pamantului si istoriei mantuirii. Ea inscrie credinta in Dumnezeu intr-o dimensiune cosmica in care lumea noastra si cea de dincolo sunt intim legate de microcosmos si Macrocosmos si in care intreaga Creatie slaveste puterea iubirii divine; ea arata totodata omului drumul care il conduce la desavarsire." Marea Evanghelie a lui Ioan aduce la lumina, intr-un mod mult mai complet, invatatura autentica a lui lisus Cristos - Dumnezeu revelat si totodata Mantuitorul lumii - care este punctul central al intregii Manifestari. Aceasta invatatura vibreaza de cea mai inalta si profunda spiritualitate si este o marturie cutremuratoare a intelepciunii si iubirii fara margini a lui Dumnezeu Tatal pentru intreaga Creatie.

Aceasta lucrare a fost realizata de Iacob Lorber in intervalul 1851-1864.

(Cap.229, versetul 1) Cyrenius a spus: „Doamne, Tu ne-ai vorbit clar, dar, pentru ca sa pot întelege cu totul învatatura Ta, ar trebui sa stiu cum este alcatuit creierul din capul oamenilor, altfel îmi este cu neputinta sa-mi imaginez tabliţele din creierul lor, pe care, printr-o educatie corecta, se impregneaza imagini spirituale, iar, printr-una gresita, se impregneaza imagini lumesti, materiale! Si înca mai putin îmi pot imagina cum se pot imprima pe astfel de tabliţe diferitele imagini de viata. (avem aici o foarte succinta si precisa definitie a hologramei, fenomen optic obtinut de Denis Gabor exact peste o suta de ani - in 1964 - si definita astfel in DEX: Placa fotografica (tabliţa)pe care sunt inregistrate, sub forma unor dungi fine si paralele atat amplitudinile undelor luminoase care vin de la un obiect, cat si fazele (succesiunea) acestora (n.n.))

Nu ai vrea Tu, Doamne, - pentru ca Tie Îti sunt toate cu putinta - sa ne arati o astfel de tabliţa, atât din creierul anterior, cât si din cel posterior, ca sa ne facem o imagine corecta despre ceea ce Tu însuti ne-ai spus ca este de o mare importanta?!

(Cap.232, versetul 1) Domnul: Acum însa vom vedea daca vom putea face rost, pentru lectia noastra, de o tabliţa dintr-un creier omenesc! Rafael ne-ar putea aduce din Roma câteva capete de oameni - chiar de curând au fost decapitati doi criminali în Roma, pe Capitoliu, însa capetele acestor raufacatori nu prea ne-ar putea fi de folos! Ar fi mai bine ca îngerul nostru sa ne aduca patru pietre albe, curate, dintr-un râu oarecare si vom cauta sa reprezentam din ele, cât de bine ne va îngadui materia, un creier omenesc. Rafael, du-te si adu-ne ce ti-am cerut!

Rafael s-a facut dintr-odata nevazut, vreme de vreo sapte clipite. Apoi a aparut din nou lânga noi si a pus în fata Mea, pe masa, patru pietre albe ca zapada. Doua erau mai mari si doua mai mici, corespunzând partii mai mari a creierului, cea din fata, pentru imaginile de lumina, si partii mai mici, din spate, pentru sunete. Dupa ce pietrele au fost puse pe masa în fata Mea, în ordinea potrivita, Eu le-am atins, iar ele au devenit transparente, ca cel mai curat cristal de munte. Am suflat apoi peste ele si ele s-au împartit în milioane de piramide mici cu patru feţe, fiecare având câte trei feţe exterioare si baza (tetraedri n.n.).

Doua dintre pietrele din dreapta Mea reprezentau creierul în ordinea buna, corecta, iar cele doua din stânga Mea reprezentau creierul care, printr-o educatie gresita si influente rele, ajunsese în ordinea gresita, cum se întâlneste de obicei la oameni. La cele doua pietre din stânga Mea însa nu erau numai piramide, ci, pe lânga puţinele piramide, se puteau vedea aproape toate celelalte forme geometrice, care au devenit si mai clar vizibile atunci când Eu am mai suflat odata peste ele si ele s-au marit de zece ori, astfel ca acum aveam patru mari gramezi pe masa în fata noastra, care, la semnul Meu, a fost marita si ea (masa n.t.), în fata ochilor înmarmuriti ai ucenicilor. Eu am spus: Acum puteti vedea bine formele de tabliţa la toate cele patru gramezi de creier si le puteti cerceta, ca sa observati diferentele dintre ele!

Vedeti aici, la dreapta, creierul mare, anterior, este format din piramide cât se poate de regulate si la fel si creierul mic, posterior, este format din acelasi fel de piramide, numai ca sunt de trei ori mai mici, dar îndeajuns de mari pentru a prelua pentru suflet o multime de frecvente de vibratie din aer. Uitati-va acum si la cele doua gramezi din stânga Mea! Aici sunt multe forme diferite, asa cum am amintit mai înainte, si ele nu se potrivesc niciunde împreuna. Când ici, când colo se zareste câte un spatiu gol, care da nastere la tot felul de reflexii false, asa cum veti vedea mai târziu. Creierul posterior are de asemenea tabliţe, dar de trei ori mai mici decât creierul anterior. Uitati-va acum bine la forme!

Atunci au venit cu totii mai aproape ca sa se uite la cele patru pietre care reprezentau creierul - pâna acum numai în formele lui de tabliţe piramidale, fara despartituri compartimentale interioare si fara legaturile dintre tabliţe.

Domnul: Dupa ce v-ati facut cu totii o parere cât se poate de limpede despre aceasta, voi desparti tabliţele creierului, printr-o noua suflare, în compartimente si le voi lega polar în fiecare compartiment, la fel si compartimentele între ele si creierul anterior cu cel posterior, pentru ca, prin aceasta, tabliţele - de orice fel ar fi ele - sa devina capabile sa preia imagini si semne.

Cyrenius nu-si putea reveni de atâta mirare si, pâna la urma, a spus: Ah, acum m-am luminat! Stravechii egipteni, care si-au cladit scolile în forma de piramida, au fost desigur suflete omenesti pure, deci pline de stralucire interioara, care-si puteau vedea constructia organica a trupului! Cu siguranta ca ei au vazut aceste forme piramidale, care sunt cele mai importante pentru cunoasterea omului, si apoi au ales aceasta forma pentru constructia magnificelor lor scoli. Da, ei au vazut în detaliu fiecare piramida si astfel au putut construi acele scoli, realizând la scara mare modelul piramidelor din creier! De aceea are o piramida atâtea coridoare si încaperi în interior, prin care nici un om nu se mai poate descurca acum si nimeni nu mai poate întelege la ce sunt ele bune!

Doamne, este oare corect tot ce am gândit eu acum?

Eu am spus: Cât se poate de corect si de adevarat, caci asa a si fost. Egiptenii au decorat feţele interioare ale piramidelor cu tot felul de semne si inscriptii care aratau transformarile (succesive n.n.) prin care poate trece un om aflat în trupul sau, de ce trebuie el sa lupte ca sa se cunoasca pe sine însusi si de ce adevarata iubire este miezul întregii vieti.

Inregistrarea hologramelor in creier

(Capitolul 233, versetul 1) Domnul: Acum voi sufla înca o data peste cele patru gramezi de creier si vei vedea ceva asemanator cu cele doua OUBELISCE (coloane) din fata piramidelor. Coloanele construite de egipteni serveau unui alt scop decât cele doua coloane din fata fiecarei suprafete a tabliţelor piramidale din creier. Coloanele din fata piramidelor arata doar ca în piramida trebuie cautata în?elepciunea si bineînteles ca intrarea în ea îi era permisa doar unui om care s-a dovedit a fi neprihanit. Cele doua vârfuri din fata fiecarei tabliţe, din care fiecare piramida cerebrala are opt, sunt ustensilele de scris, cu care sunt înscrise tabliţele, prin miscari determinate de nervii cerebrali proprii, care se afla într-o legatura foarte complexa organo-mecanica cu nervii acustic si optic. Inscriptiile se fac dupa o anumita ordine sau se fac împreuna cu alte imagini spirituale de lumina corespunzatoare. Fiti acum deosebit de atenti la ceea ce va urma! Vom umple acum aceste ustensile de scris cu limfa si vom începe cercetarile noastre mai întâi la creierul din dreapta! Eu vreau ca tabliţele acestui creier sa fie imprimate mai întâi corect, ca si când ar fi fost facuta aceasta de catre caracterul posesorului acestui creier, atât prin vaz, cât si prin auz! Acum toti si-au atintit ochii cu deosebita atentie asupra modelelor noastre cerebrale. A trebuit aici sa fac sa apara imagini luminoase din lumina obositoare materiala, caci lumina sufleteasca subtila nu ar fi putut fi vazuta de ochii trupesti ai ucenicilor Mei. Ce au observat atunci ucenicii Mei care erau foarte atenti? Au vazut cum din vârfurile coloanelor au început sa curga peste tabliţele cerebrale stelute rosii si albastre, si anume, într-o astfel de ordine încât un ochi foarte atent putea deslusi cum din aceste nenumarate stelute luau nastere, pe tabliţele cerebrale, tot felul de imagini minunate. Bineînteles ca am facut în asa fel încât ochii ucenicilor sa aiba pentru câteva clipite calitatile unui microscop foarte puternic. Fara aceasta, observatorii nu ar fi putut percepe prea multe dintre minunatele imagini de lumina, caci pentru aceasta nu ar fi ajuns o marire de zece ori a piramidelor, ci doar una de o mie de ori. L-am întrebat pe Cyrenius ce vedea, iar el a zis: Doamne, minuni peste minuni! Coloanele din fata piramidelor sunt foarte mobile si sunt facute din foarte multe elemente, iar din ele izvorasc mereu o multime de stelute de lumina rosie si albastra. Cele doua coloane ale fiecareia dintre cele patru suprafete piramidale sunt mereu active si trec neîncetat cu jetul lor de scântei peste suprafata piramidei din fata lor si o stropesc cu stelute. S-ar putea crede ca prin aceasta plimbare de dute-vino, aparent fara rost si la întâmplare, peste tabliţele cerebrale, nu ar putea iesi nimic altceva decât o mâzgalitura. Dar, dimpotriva, vad cum se formeaza ca de la sine tot felul de imagini ordonate, chiar foarte placute la vedere. Acum vad cum cele doua coloane devin tot mai liniatite, iar atunci când o suprafata este în totalitate impregnata se opresc. Este însa aproape de necrezut ca aceste mii si mii de semne si imagini au fost imprimate într-un timp atât de scurt de cele doua creioane vii pe o astfel de tabliţa triunghiulara! Formele sunt înca foarte mici, desi noi vedem o astfel de tabliţ de marimea unui om. Aceste mici imagini si semne au o acuratete atât de mare, încât cu greu mi-as putea imagina ceva care sa le întreaca în desavârsire.

(Capitolul, 234 versetul 1) Domnul: Acum, ca am încheiat aceasta tema foarte importanta, ca sa înţelegeti totul pe deplin trebuie sa mai aruncam câteva priviri scurte asupra modului în care sufletul impregneaza aceleasi tabliţe cerebrale cu imagini din lumea materiala. Priviti aici, tablitele cerebrale vor fi acum impregnate si de imagini care vin prin ochi! Eu vreau aceasta si asa se va face! Uitati-va acum la cele doua obeliscuri, cum s-au întunecat dintr-odata, Arata ca si când s-ar fi umplut cu o limfa foarte întunecata si priviti: suntem deja, toti cei adunati aici, lânga copaci, imprimati pe tablitele cerebrale si tot ce vedem aici este, de asemenea, imprimat pe acestea, dar nu numai ca imagini plate si moarte, ci multidimensionale si vii! Fiecare miscare pe care o facem va fi redata aici ca de mii si mii de ori si totusi ramâne o imagine premergatoare sau mii de imagini premergatoare, înregistrate în interiorul piramidelor si vizibile oricând ochiului sufletului, pentru ca sunt mereu luminate de lumina spiritual-sufleteasca si acest fenomen este numit în parte «memorie» si, în parte, «amintire», pentru ca este strâns legat de piramidele cerebrale. Aceste imagini se multiplica pe calea reflexiei interioare în asa fel încât unul si acelasi obiect poate ramâne înregistrat de nenumarate ori. În acest fel, fiecare om poarta în el însusi, mai ales în sufletul sau, dar mult mai mult în spiritul sau, întreaga creatie, de la cea mai mare la cea mai mica parte a ei, pentru ca el este o parte din ea. Daca el priveste acum stelele, luna sau soarele, toate acestea vor fi din nou înscrise în organele lui cerebrale, în felul care v-a fost aratat acum; sufletul se uita la ele si gaseste placere în aceasta, iar cele privite vor fi pastrate în piramidele cerebrale datorita adevaratei placeri a sufletului.

Terapia cu lumina
La izvoarele hologramei

Daca tot esti aici arunca o privire si la:
Fara
Poza
Forta contra Forta
de Cristian GANESCUFara
Poza
Carti anticariat 151-200 pag
de
Universul magiei
de Ivan OGNEV