START NOUTATI EDITORIALE COSMOTEISM LECTURI ON LINE CUM NE HRANIM MAGAZIN PARAPSIHOLOGIC
Cuprins:

(1103)
Compendiu ilustrat de REIKI
Risvan Vlad RUSU(11)
Persia si dispersia
Alexandru Ciobanu(30)
Inapoi in viitor
Maria Tiriboi(656)
Razboiul zeilor cu oamenii
Zecharia Sitchin(588)
Hrana vietii retete biblice de tratamente naturiste
Mihai PetroviciLASERUL - ATESTARE BIBLICA

(GENEZA 3,22) Domnul Dumnezeu a zis: Iata ca omul a ajuns ca unul din Noi, cunoscand binele si raul. Sa-l impiedicam dar acum ca nu cumva sa-si intinda mana, sa ia si din pomul vietii, sa manance din el, si sa traiasca in veci. De aceea Domnul Dumnezeu l-a izgonit din gradina Edenului, ca sa lucreze pamantul, din care fusese luat. Astfel a izgonit El pe Adam; si la rasaritul gradinii Edenului a pus niste heruvimi,care sa invarteasca o sabie invapaiata, ca sa pazeasca drumul care duce la pomul vietii.

(PSALMI 104,1) Binecuvanteaza suflete al meu pe Domnul! Doamne, Dumnezeul meu, Tu esti nemarginit de mare! Tu esti imbracat cu stralucire si maretie! Te invelesti cu lumina ca si cu o manta; intinzi cerurile ca un cort. Cu apele iti intocmesti varful locuintei Tale; din nori iti faci carul si umbli pe aripile vantului. El face din ingerii sai duhuri si din slujitorii sai o flacara de foc.
(GENEZA 19,1) Cei doi îngeri au ajuns la Sodoma seara; si Lot sedea la poarta Sodomei. Cînd i-a văzut Lot, s-a sculat, le-a iesit înainte, si s-a plecat pînă la pămînt. Apoi a zis: Domnii mei, intrati, vă rog, în casa robului vostru, ca să rămîneti peste noapte în ea si spălati-vă picioarele; mîne vă veti scula de dimineată, si vă veti vedea de drum. Nu, au răspuns ei, ci vom petrece noaptea în ulită. Dar Lot a stăruit de ei pînă au venit si au intrat în casa lui. Le-a pregătit o cină, a pus să coacă azimi si au mîncat. Dar nu se culcaseră încă, si oamenii din cetate, bărbatii din Sodoma, tineri si bătrîni, au înconjurat casa; tot norodul a alergat din toate colturile. Au chemat pe Lot, si i-au zis: Unde sînt oamenii cari au intrat la tine în noaptea aceasta? Scoate-i afară la noi, ca să ne împreunăm cu ei. Lot a iesit afară la ei la usă, a încuiat usa după el, si a zis: Fratilor, vă rog, nu faceti o asemenea răutate! Iată că am două fete cari nu stiu de bărbat; am să vi le aduc afară, si le veti face ce vă va plăcea. Numai, nu faceti nimic acestor oameni, fiindcă au venit supt umbra acoperisului casei mele. Ei au strigat: Pleacă!si au zis: Omul acesta a venit să locuiască aici ca un străin, si acum vrea să facă pe judecătorul. Ei bine, o să-ti facem mai rău decît lor.si împingînd pe Lot cu sila, s-au apropiat să spargă usa. Dar bărbatii aceia au întins mîna, au tras pe Lot înlăuntru la ei în casă, si au încuiat usa. Iar pe oamenii care erau la usa casei i-au lovit cu orbire, dela cel mai mic pînă la cel mai mare, asa că degeaba se trudeau să găsească usa..
Daca tot esti aici arunca o privire si la:

Viata la tara Tanase Scatiu
de Duiliu ZAMFIRESCU
Gradina de legume ecologice
de Agnes GEDDAFara
Poza
A zecea Viziune
de James REDFIELD