START NOUTATI EDITORIALE COSMOTEISM LECTURI ON LINE CUM NE HRANIM MAGAZIN PARAPSIHOLOGIC
Cuprins:

(10)
Divina impostura
Alexandru Ciobanu(103)
Apocalipsa - Pericolul din spatiu
George V. Grigore(21)
In pragul regatului
Cristian Negureanu(30)
Inapoi in viitor
Maria Tiriboi(496)
Sarpele cosmic, ADN-ul si originele cunoasterii
Jeremy NarbyPOLITEISMUL - ATESTARE BIBLICA

(LEVITICUL 18,21) Să nu dai pe nici unul din copiii tăi ca să fie adus jertfă lui MOLOH, si să nu pîngăresti Numele Dumnezeului tău. Eu sunt DOMNUL.

(2 IMPARATI 23,10) Împăratul a pangărit Tofetul în valea fiilor lui Hinom, ca nimeni să nu-si mai treacă fiul sau fiica prin foc în cinstea lui MOLOH.

(1 IMPARATI 18,20) Ahab a trimis soli la toti copiii lui Israel, si a strîns pe prooroci la muntele Carmel. Atunci Ilie s-a apropiat de tot poporul, si a zis: Pînă cînd vreti să schiopătati de amîndouă picioarele? Dacă Domnul este Dumnezeu, mergeti după El; iar dacă este Baal, mergeti după BAAL!" Poporul nu i-a răspuns nimic. Si Ilie a zis poporului: Eu singur am rămas din proorocii Domnului, pe cînd prooroci ai lui BAAL sînt patru sute cincizeci.

(FAPTE 7,43) Ati purtat cortul lui MOLOH si chipul stelei zeului REFRAM, chipurile acelea, pe cari le-ati făcut ca să vă închinati lor! De aceea vă voi strămuta dincolo de Babilon. Părintii nostri aveau în pustie cortul întîlnirii, asa cum îl rînduise Cel ce a spus lui Moise să-l facă după chipul, pe care-l văzuse.

(ISAIA 3,14) DOMNUL intră la judecată cu bătrînii poporului Său si cu mai marii lui: Voi ati mancat via! Prada luată dela sărac este în casele voastre! Cu ce drept călcati voi în picioare pe poporul Meu, si apăsati pe săraci? zice Stapanul, DOMNUL OSTIRILOR. DOMNUL zice: Pentru că fiicele Sionului sunt mandre, si umblă cu gîtul întins si cu priviri pofticioase, pentru că păşesc măruntel, si zornăesc cu verigile dela picior, DOMNUL va plesuvi crestetul capului fiicelor Sionului, DOMNUL le va descopri rusinea. În ziua aceea, DOMNUL va scoate verigile cari le slujesc ca podoabă la picioare, si sorisorii si lunisoarele, cerceii, brătările si măhramele; legăturile de pe cap, lăntisoarele dela picioare si brîele, cutiile cu mirosuri si băierele descîntate; inelele si verigele de la nas; hainele de sărbătoare si cămăsile cele largi, mantiile si pungile; oglinzile si cămăsile suptiri, turbanele si măhramele usoare. Si atunci în loc de miros plăcut va fi putoare; în loc de brîu, o funie; în loc de păr încretit, un cap plesuv, în loc de mantie largă, un sac strîmt; un semn de înfierare, în loc de frumusete.
(EXODUL 20,1) Atunci Dumnezeu a rostit toate aceste cuvinte, si a zis: Eu sînt Domnul, Dumnezeul tău, care te-a scos din tara Egiptului, din casa robiei. Să nu ai alti dumnezei afară de Mine. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici vreo înfătisare a lucrurilor cari sînt sus în ceruri, sau jos pe pămînt, sau în apele mai de jos de cît pămîntul. Să nu te închini înaintea lor, si să nu le slujesti; căci Eu, Domnul, Dumnezeul tău, sînt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea părintilor în copii pînă la al treilea si la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc, si Mă îndur pînă la a miilea generatie de cei ce Mă iubesc si păzesc poruncile Mele. Să nu iei în desert Numele Domnului, Dumnezeului tău; căci Domnul nu va lăsa nepedepsit pe cel ce va lua în desert Numele Lui.

(EXODUL 34,12) Să nu cumva să faci legămînt cu locuitorii tării unde ai să intri, ca să nu fie o cursă pentru tine, dacă vor locui în mijlocul tău. Dimpotrivă să le dărîmati altarele, să le sfărîmati stîlpii idolesti si să le trîntiti la pămînt idolii. Să nu te închini înaintea unui alt dumnezeu; căci Domnul se numeste gelos, este un Dumnezeu gelos. Fereste-te să faci legămînt cu locuitorii tării, ca nu cumva, curvind înaintea dumnezeilor lor, si, aducîndu-le jertfe, să te poftească si pe tine, si să mănînci din jertfele lor.

(JUDECATORI 16,23) Si domnitorii filistenilor s-au strans ca sa aduca o mare jertfa dumnezeului lor DAGON si ca sa se inveseleasca ei ziceau: Dumnezeul nostru a dat in mainile noastre pe Samson, vrajmasul nostru.

(1 SAMUEL 5,1) Si filistenii au luat chivotul lui Dumnezeu si l-au dus in casa lui DAGON (Zeul Peste) si l-au asezat langa DAGON. A doua zi cand cei din Asdod se sculara dis de dimineata, iata DAGON cazuse cu fata la pamant in fata inaintea chivotului Domnului.

(1 IMPARATI 15,13) Si chiar pe mama lui Maaca, n-a mai lasat-o sa fie imparateasa, pentru ca facuse un idol ASHEREI. Asa i-a sfaramat idolul si l-a ars in paraul Chedron. (FAPTE 7,43) Ati purtat cortul lui MOLOH si chipul stelei zeului REMFAN, chipurile acelea, pe cari le-ati făcut ca să vă închinati lor! De aceea vă voi strămuta dincolo de Babilon. Părintii nostri aveau în pustie cortul întîlnirii, asa cum îl rînduise Cel ce a spus lui Moise să-l facă după chipul, pe care-l văzuse.


Daca tot esti aici arunca o privire si la:
Fara
Poza
Olmecii
de Jaques SOUSTELLE
Culisele Romaniei vol II
de Paul STEFANESCUFara
Poza
RUMANIEN - ROUMANIE
de Diane CHESNAIS