START NOUTATI EDITORIALE COSMOTEISM LECTURI ON LINE CUM NE HRANIM MAGAZIN PARAPSIHOLOGIC
Cuprins:

(1103)
Compendiu ilustrat de REIKI
Risvan Vlad RUSU(430)
REIKI intre mit si realitate
Ovidiu Dragos ARGESANU(1139)
Initiere in REIKI
Maria Gratia CARINI(972)
REIKI manual de initiere
Walter LUBECK(40)
Metoda de echilibrare USUI-REIKI
Mihai ADRIANREIKI - ATESTARE BIBLICA

(2 IMPARATI 4,8) Într-o zi Elisei trecea prin Sunem. Acolo era o femeie bogată. Ea a stăruit de el să primească să mănînce la ea. Si ori de cîte ori trecea, se ducea să mănînce la ea. Ea a zis bărbatului ei: Iată, stiu că omul acesta care trece totdeauna pela noi, este un om sfînt al lui Dumnezeu. Să facem o mică odaie sus cu ziduri, si să punem în ea un pat pentru el, o masă, un scaun si un sfesnic, ca să stea acolo cînd va veni la noi. Elisei, întorcîndu-se la Sunem, s-a dus în odaia de sus si s-a culcat acolo. El a zis slujitorului său Ghehazi: Cheamă pe Sunamita aceasta!" Ghehazi a chemat-o, si ea a venit înaintea lui.

Si Elisei a zis lui Ghehazi: Spune-i: Iată, pentru noi tu ti-ai făcut toată turburarea aceasta, noi ce putem face pentru tine? Trebuie să vorbim pentru tine împăratului sau căpeteniei ostirii?" Ea a răspuns: Eu locuiesc linistită în mijlocul poporului meu. Si el a zis: Ce să fac pentru ea?" Ghehazi a răspuns: Ea n-are fiu, si bărbatul ei este bătrîn.

Si el a zis: Cheamă-o! Ghehazi a chemat-o, si ea a venit la usă. Elisei i-a zis: La anul pe vremea aceasta, vei tinea în brate un fiu. Si ea a zis: Nu! domnul meu, omule al lui Dumnezeu, nu amăgi pe roaba ta! Femeia a rămas însărcinată, si a născut un fiu chiar pe vremea aceea, în anul următor, cum îi spusese Elisei.

Copilul s-a făcut mare. Si într-o zi cînd se dusese pe la tatăl său la secerători, a zis tatălui său: Capul meu! Capul meu! Tatăl a zis slujitorului său: Du-l la mamă-sa! Slujitorul l-a luat si l-a dus la mamă-sa. Si copilul a stat pe genunchii mamei sale pînă la amiază, si apoi a murit.

Ea s-a suit, l-a culcat pe patul omului lui Dumnezeu, a închis usa după ea, si a iesit. A chemat pe bărbatul ei, si a zis: Trimite-mi, te rog, un slujitor si o măgărită; vreau să mă duc în grabă la omul lui Dumnezeu, si apoi mă voi întoarce. Si el a zis: Pentru ce vrei să te duci astăzi la el? Doar nu este nici lună nouă, nici Sabat. Ea a răspuns: Fii pe pace! Apoi a pus saua pe măgărită, si a zis slujitorului său: Mînă, si pleacă, să nu opresti pe drum decît cînd ti-oi spune.

Ea a plecat deci si s-a dus la omul lui Dumnezeu pe muntele Carmel. Omul lui Dumnezeu a văzut-o de departe si a zis slujitorului său Ghehazi: Iată pe Sunamita aceea! Acum, aleargă dar înaintea ei, si spune-i: Esti bine? Bărbatul tău si copilul sunt bine? Ea a răspuns: Bine. Si cum a ajuns la omul lui Dumnezeu pe munte, i-a îmbrătisat picioarele. Ghehazi s-a apropiat s-o dea înapoi. Dar omul lui Dumnezeu a zis: Lasă-o, căci este tare amărîtă, si Domnul mi-a ascuns lucrul acesta, si nu mi l-a făcut cunoscut.

Atunci ea a zis: Am cerut eu oare domnului meu un fiu? N-am zis eu: Nu mă amăgi? Si Elisei a zis lui Ghehazi: Încinge-ti mijlocul, ia toiagul meu în mînă, si pleacă. Dacă vei întîlni pe cineva, să nu-l întrebi de sănătate; si dacă te va întreba cineva de sănătate, să nu-i răspunzi. Să pui toiagul meu pe fata copilului.

Mama copilului a zis: Viu este Domnul si viu este sufletul tău că nu te voi părăsi. Si el s-a sculat si a mers după ea. Ghehazi le-o luase înainte, si pusese toiagul pe fata copilului; dar n-a dat nici glas, nici semn de simtire. S-a întors înaintea lui Elisei, i-a spus lucrul acesta, si a zis: Copilul nu s-a trezit. Cînd a ajuns Elisei în casă, iată că murise copilul, culcat în patul lui. Elisei a intrat si a închis usa după ei amîndoi, si s-a rugat Domnului. S-a suit, si s-a culcat pe copil; si-a pus gura pe gura lui, ochii lui pe ochii lui, mînile lui pe mînile lui, si s-a întins peste el. Si trupul copilului s-a încălzit. Elisei s-a sculat, a mers încoace si încolo prin casă, apoi s-a suit iarăsi si s-a întins peste copil. Si copilul a strănutat de sapte ori, si a deschis ochii. Elisei a chemat pe Ghehazi, si a zis: Cheamă pe Sunamita. Ghehazi a chemat-o, si ea a venit la Elisei, care a zis: Ia-ti fiul! Ea s-a dus si s-a aruncat la picioarele lui, si s-a închinat pină la pamant. Si si-a luat fiul, si a iesit afară.
Daca tot esti aici arunca o privire si la:

Inteligenta emotionala in Leadership
de Daniel GOLEMANFara
Poza
Figuri si locuri biblice
de Vasile SORESCU
Costumul romanesc de patrimoniu
de Doina ISFANONI