
|
Colectie: | Cum ne hranim asa traim | |
Format: | 13x20 | |
Nr. Pag.: | 286 | |
ISBN: | 978-606-8420-06-6; (,) | |
Limba: | Romana | |
Editia: | 1 | |
Data aparitie: | 2013 | |
Pret(Lei vechi): | 300000 (TVA9% inclus) | |
Pret(Lei): | 30 | |
Pret nou 2016 (lei): | 28.90 (TVA 5% inclus) |
|
Stoc: | epuizat | |
Descriptori: | | |
|
Cărţi pe care nu trebuie să le scăpaţi
Cărţi cu care va puteţi mândri
Hrană vie, o bicicletă, o carte bună, gândire pozitivă, energie holografică!
NIBIRU, Marduk, Planeta Crucii, Hercolubus, Eris, Omega, 2003UB313 Planeta cu 50 de nume
/ 0 /
In cartea sa, Dieta fara gluten, Davis prezinta adevarul legat de grâul modern si de rolul istoric al acestuia în dieta oamenilor. Departe de a mai semana cu grâul folosit de stramosii nostri în dieta lor, grâul modern a fost modificat genetic pentru a permite obtinerea unor productii foarte mari la hectar cu costuri reduse. În consecinta, aceasta cereala cândva benefica a fost transformata într-un ingredient alimentar omniprezent, dar nociv, care determina o crestere mai accentuata a glicemiei din sânge decât zaharul de bucatarie consumat gol si care genereaza o dependenta ce declanseaza un cerc vicios al foamei, alimentatiei excesive si oboselii. Dr. Davis explica conexiunea acestui grâu modern cu cresterea în greutate si cu acumularea de grasime în cele mai nepotrivite locuri din corp, provocând efecte dintre cele mai nocive asupra starii de sanatate, cum ar fi diabetul, boala cardiaca, dezechilibre neurologice precum boala celiaca, artrita reumatoida si dementa. În sfârsit, dr. Davis prezinta argumente extrem de convingatoare în favoarea eliminarii complete a grâului din alimentatie, inclusiv strategii care pot facilita aceasta tranzitie, facând-o sa devina permanenta.
Stiati ca doar doua felii de pâine din faina integrala de grâu cresc glicemia mai mult decât doua linguri de zahar?
Dieta fara gluten explica de ce eliminarea grâului din alimentatie – inclusiv a grâului integral, considerat extrem de sanatos de catre foarte multi oameni – este cheia unei pierderi permanente în greutate, dar si a vindecarii partiale sau totale de o întreaga gama de boli si afectiuni ale sistemului digestiv si nu numai. Dupa decenii de studii clinice în timpul carora a observat obtinerea unor rezultate extraordinare de catre miile de pacienti carora le-a recomandat sa elimine grâul din alimentatia lor, dr. William Davis a scris aceasta carte extrem de convingatoare, argumentând în favoarea renuntarii definitive la acest aliment practic omniprezent în zilele noastre. Dieta fara grâu si fara gluten este asociata cu beneficii semnificative pentru starea de sanatate, printre care se numara:
-Scaderea în greutate cu 10, 15 si chiar 25 de kilograme înca din primele luni
- Alinarea multor simptome metabolice si vindecarea partiala sau totala a diabetului de tip 2
- Vindecarea leziunilor intestinale, cum ar fi colita ulceroasa si boala celiaca
- Îmbunatatirea indicatorilor referitori la colesterol si la particulele LDL
- Îmbunatatirea densitatii osoase si inversarea osteopeniei
- Vindecarea multor afectiuni ale pielii, de la psoriazis la ulceratiile orale si caderea parului
Stil agreabil, provocatoare din punct de vedere intelectual si bine argumentata stiintific, cartea Dieta fara gluten ofera o perspectiva inedita si extrem de importanta referitoare la cele mai critice probleme de sanatate ale zilelor noastre.
|
|