START NOUTATI EDITORIALE COSMOTEISM LECTURI ON LINE CUM NE HRANIM MAGAZIN PARAPSIHOLOGIC

SUMAR - ATESTARI BIBLICE:
Holograma Jertfele Laserul Politeismul Radiestezia Rafinarea genetica Reiki Tradiţia de paşte
Semnificatia genetica a cifrei fiarei - 666 NIBIRU - Planeta zeilor Tehnologii la varf Arme de nimicire in masa
(93)
Programul Terra
Toni Victor Moldovan(13)
Cruciada globalizarii
Alexandru Ciobanu(871)
A douasprezecea planeta
Zecharia Sitchin(1129)
Taina Kogaiononului Muntele Sacru al Dacilor
Cristina Panculescu(30)
Inapoi in viitor
Maria TiriboiSUMAR - ATESTARI BIBLICE

[238,99] "Doar prin citirea scripturilor nu poti cunoaste nemijlocit Adevarul. Dar daca ajungi la Adevar, atunci vei întelege scripturile. Ele nu sunt altceva decât niste martori, ele depun marturie. Doar citindu-le nu poti experimenta Adevarul, dar odata ce îl cunosti, ele vor depune marturie. Toate scripturile din lume vor spune: Da, ai ajuns. Acesta este adevarul."

(ISAIA 6,9):
EL a zis atunci, du-te şi spune poporului acestuia:
Într-una veţi auzi şi nu veţi înţelege; într-una veţi vedea şi nu veţi pricepe!
Împietreşte inima acestui popor, fă-l tare de urechi, şi astupă-i ochii ca să nu vadă cu ochii, să n-audă cu urechile, să nu înţeleagă cu inima, să nu se întoarcă la Mine, şi să nu fie tămăduit.
Şi eu am întrebat: Până când, Doamne?
EL a răspuns:
Până cand vor rămânea cetăţile pustii şi lipsite de locuitori; până când nu va mai fi nimeni în case, şi ţara va fi pustiită de tot; până va îndepărta Domnul pe oameni, şi ţara va ajunge o mare pustie. Şi chiar a zecea parte de va mai rămânea din locuitori, vor fi nimiciţi şi ei la rândul lor. Dar, după cum terebintul şi stejarul îşi păstrează butucul din rădăcină când sunt tăiaţi, tot aşa, o sămânţă sfântă se va naşte iarăşi din poporul acesta.

Anagrame pe boabe de grâu

(DANIEL 12,2):
Multi din cei ce dorm în tărîna pamîntului se vor scula: unii pentru viată vecinică, si altii pentru ocară si rusine vecinică. Cei întelepti vor străluci ca strălucirea cerului, si cei ce vor învăta pe multi să umble în neprihănire vor străluci ca stelele , în veac si în veci de veci. Tu, însă, Daniele, tine ascunse aceste cuvinte, si pecetluieste cartea, pînă la vremea sfîrsitului. Atunci multi o vor citi, si cunostinta va creste.
(MATEI 7,7):
Cereti, si vi se va da; căutati si veti găsi; bateti, si vi se va deschide. Căci orisicine cere, capătă; cine caută, găseste; si celui ce bate, i se deschide.