(272)
Holograma in Biblie

Capcana ingerilor
Alexandru Ciobanu

Marea Evanghelie a lui Ioan
Iacob Lorber

HOLOGRAMELE PENTRU ALERGII, SINUZITA SI RACEALA
(sinus allergy relief)

Majoritatea oamenilor nu isi iau corpul in serios. Ei se obisnuiesc cu durerile, cu congestiile, cu problemele cronice ale sinusurilor si cu respiratia pe gura. Ei se obisnuiesc cu tulburarile de somn si cu oboseala. Dupa o perioada de timp, ei nu-si mai amintesc cum era viata înainte sa aiba dureri, alergii sau alte neplaceri.

Dureri de abdomen
Dureri de gat
Multe alte dureri comune din corp

Simptomele comune ale alergiilor si afectiunilor sinusurilor:
- Senzatia de mâncarime la ochi, lacrimarea lor
- Stranut
- Senzatia de mâncarime a nasului, secretii nazale
- Senzatie de oboseala sau boala

Severitatea simptomelor alergice pot varia foarte mult:
- Simptomele usoare pot fi aproape nesimtite, doar te fac sa te simti un pic "debransat".
- Simptomele moderate te pot face sa te simti bolnav, ca si cum ai avea o raceala sau chiar gripa.
- Alergiile severe sunt extrem de incomode, chiar dand incapacitate. Alergiile grave iti pot pune viata in pericol. Daca aveti alergii extreme va recomandam consultarea unui medic specialist.
Hologramele CieAura Sinus Alergie Relief ajuta la echilibrarea energiilor si la intarirea sistemului imunitar al organismului.

Cum arata o holograma?

Mod de utilizare a plasturilor Sinus Alergie Relief:
1. Plasati plasturele pentru alergii ale sinusului pe osul din spatele urechii drepte, între linia parului si a urechii.
2. Daca dupa câteva ore simptomele revin, mutati plasturele in spatele urechii stangi. Mutand plasturele dintr-o parte în cealalta, de multe ori creste eficienta.
3. In unele cazuri puteti opta in a pune cate un plasture în spatele fiecarei urechi.
4. Hologramele CieAura pot fi combinate la un moment dat, de ex.: 2 * sinus + 1 * energie (pus fie le incheietura mainii sau sub clavicula).
5. Plasturii CieAura pentru alergii functioneaza neinvaziv, pur si simplu prin stimularea meridianelor de acupunctura specifice.

Punctele de acupunctura consacrate.

6. Hologramele CieAura pentru alergii pot fi tinute pe acelasi loc 3 zile (72 ore) sau mai mult. Totusi, dupa o zi sau mai multe de utilizare continua, va recomandam sa lasati organismul dumneavoastra sa se “reseteze” , sa isi deruleze programele naturale fara ajutorul plasturilor.
7. Hologramele CieAura sunt non-transdermale, nimic nu intra in corp, nimic nu iese din corp.
8. In cazurile de lacrimare a ochilor, plasati catre un plasture chiar sub osul obrazului.
9. Daca sunteti sub tratament medical, va recomandam consultarea cu medicul dumneavoastra înainte de a utiliza hologramele.
10. Toate hologramele CieAura dau cele mai bune rezultate atunci cand sunt plasate pe punctele de acupunctura si atunci când organismul este bine hidratat.
11. Hologramele CieAura se activeaza atunci cand sunt plasate la aproximativ 1 cm de corp si se dezactiveaza atunci când sunt scoase.
12. Tineti plasturii departe de magneti puternici, deoarece, ca orice suport de informatii, se pot demagnetiza.

Cateva cuvinte despre holograme

Nu uitati: plasturii CieAura nu contin nici un fel de medicamente, nu exista efecte secundare si mai ales,
NU DAU DEPENDENTA!

Nu uitati: Hidratati-va organismul cu toata seriozitatea:

LEGATURA DINTRE HIDRATARE SI SANATATE

Pentru a avea o sanatate buna este esential sa bem suficienta apa. Avem nevoie de apa pentru a transporta nutrientii de la proteine, carbohidrati si grasimi la tesuturile corpului prin vene si pentru a ajuta la debarasarea de ceea ce nu ne mai ajuta, cât si la reglarea temperaturii si la prevenirea bolilor. „Apa este necesara pentru multe dintre reactiile biochimice ale corpului”, spune Bryan Stuchell, medic si ofiter medical la Centrul de Ingrijiri Urgente MedExpress din Virginia de Vest. „Fara cantitatea corespunzatoare de apa în organism aceste functii nu sunt la fel de eficiente precum ar trebui”. Deshidratarea slaba poate duce la iritabilitate, lipsa de concentrare si oboseala. Deshidratari mai severe pot duce la dureri de cap, crampe musculare, epuizare de la caldura si atacuri de la caldura pe perioada exercitiilor pe vreme calda. Deshidratarea cronica poate duce la constipatie si la pietre la rinichi.

Verificarea nivelelor
Iti poti da seama daca bei suficienta apa prin verificarea culorii urinei. Daca simti ca ti se usuca gura sau daca urina are culoare puternica galbena, este posibil sa fii deshidratat. Culoarea urinei ar trebui sa fie între transparenta pâna la galben deschis. Trebuie retinut faptul ca culoarea galbena puternica a urinei poate aparea si în cazul in care luati vitamine care contin ribovlavina (vit. B2).

Ce trebuie sa facem ca sa ne hidratam
Majoritatea adultilor sanatosi au nevoie de 6-8 pahare de lichide pe zi, dar în loc sa numarati pahare de apa pastrati o rezerva de buna calitate de apa pe tot parcursul zilei. Verificati periodic daca gura este uscata. Daca va este uscata sau simtiti ca va este sete, beti apa. Data viitoare când te simti obosit bea 8 pahare de apa; o sa vezi ca ai mai multa energie si ca mintea îti este clara. Îti poti creste consumul de apa prin consumarea anumitor tipuri de alimente. Un mar contine 84% apa, o portocala 87% si un avocado 81%. O rosie contine în jur de 97% apa, brocoli 91% apa si varza 93%.

IISUS explica discipolilor holograma!

Alegerea apei corespunzatoare pentru dumneavoastra
Apa de robinet, apa de izvor si apa minerala sunt toate bune pentru hidratare, dar exista diferente; apa este o chestiune de gust la fel ca si mâncarea, gasiti o apa la care va place gustul cel mai mult. Este posibil sa va placa apa de izvor care este colectata direct de la izvorul de unde curge si îmbuteliata de la sursa. Este cel apropiat gust de apa de robinet care este tratata cu cloruri pentru a reduce bacteriile. Apa minerala vine din subteran dupa care curge peste pietre înainte de a fi colectata, rezultând o concentratie mai mare de minerale, care este posibil sa afecteze gustul apei. Încercati mai multe marci de apa sa vedeti care va place mai mult, ca ulterior sa o consumati regulat.

Bauturi deshidratante
Bauturile pe baza de cofeina (sucuri, ceai, cafea) si bauturile alcoolice pot cauza deshidratare. Desi sunt lichide, ele contin compusi care creaza efecte diuretice, asta face ca rinichii sa elibereze o cantitate mai mare de apa care poate duce la deshidratare. spune Produsele bogate în proteine pot si ele la rândul lor sa cauzeze deshidratare mai ales daca sunt consumate în cantitati mari. Zaharul la rândul lui poate duce la deshidratare. Daca bei bauturi încarcate cu zahar si cafeina, ele provoaca distrugeri în metabolism si te fac si mai deshidratat.

Probleme potentiale
Daca simti ca setea ta e de nestavilit poate fi semn ca aveti diabet. Foarte multe persoane nu realizeaza ca setea insatiabila face parte din profilul unui diabet si pe când nivelul de zahar când este masurat sa fie la nivel normal setea poate fi un indiciu ca mai este nevoie de alte teste. Exista pericole daca se bea prea multa apa. Conform Harvard Men's Health Watch din iulie 2008, daca se beau 3 sau 4 sferturi în câteva ore poate duce la intoxicare cu apa si la niveluri joase de sodiu în sânge, umflarea creierului si chiar moarte. Acest lucru se întâmpla deoarece prea multa apa dilueaza sodiul si alti electroliti aflati în organism pâna la un punct unde functiile normale ale organismului (în special functiile creierului) sunt afectate într-un mod negativ, insa asta e destul de rar. Este nevoie sa fie înghitita o cantitate mare de apa care este rar întâlnita cu exceptia cazurilor în care se fac exercitii intensive si îndelungate ca alergarea si se bea multa apa, dar care nu înlocuieste pierderea sarurilor prin transpiratie.

Faceti un obicei din a bea apa
Pentru a creste consumul de apa la niveluri sanatoase puteti începe prin a înlocui alte bauturi cu apa sau sa beti un pahar de apa la fiecare masa. Dar nu va opriti acolo. Faceti un efort constiincios pentru a avea apa cu dumneavoastra tot timpul, în masina, pe birou, în servieta sau în geanta, continuati sa faceti acest lucru si va deveni un obicei.