(272)
Jocul cu contextul
(437)
Capcana ingerilor
Alexandru Ciobanu

Marea Evanghelie a lui Ioan
Iacob LorberHOLOGRAMELE CX2 PENTRU CEI CARE DEPUN EFORT FIZIC SUSTINUT
(sport sau munca fizica bruta)

Fiecare pachet CX2 include 2 tipuri de plasturi:
- CX2 Professional Strength Energy
- CX2 pentru circulatie si disconfort.
CX2 Professional Strength Energy îmbunatateste semnificativ rezistenta, da claritate mentala si concentrare, vitalitate, echilibru si imbunatateste masa musculara in timp ce te antrenezi sau concurezi. Acest plasture este la fel ca forma ca si cel actual de energie (oval), dar are cea mai puternica formula disponibila pe piata. Acesta include chiar si energii care ajuta muschii la recuperare rapida dupa o performanta obositoare.

Mai jos se face recomandarea pentru modul de plasare a 3 si 5 plasturi. Utilizati numai CX2 Professional Strength Energy pentru ambele moduri de plasare.

CX2 pentru circulatie si disconfort este în forma de cerc.
Este proiectat pentru a fi pus pe corp, pe locul anticipat ca va fi cel mai probabil dureros sau ca veti simti disconfort în timpul sau dupa competitii atletice. Chiar daca toata lumea poate folosi aceste holograme, CX2 este conceput pentru a ajunge la tineri, generatia foarte activa (de la liceu sau tineri care sunt atleti profesionisti).

Alte dereglari energetice

Utilizarea plasturilor pe timpul zilei in activitati sportive
Exista doua optiuni – o utilizare de 3 x CX2 Professional Strength Energy si o adaugare de 2 holograme suplimentare CX2 Professional Strength Energy.
Aveti posibilitatea de a plasa apoi CX2 pentru circulatie si disconfort pe o zona a corpului pe care o anticipati ca va crea disconfort sau durere în timpul sau dupa o competitie atletica. CX2 functioneaza cel mai bine atunci când organismul este bine hidratat.
Sunt prezentate mai jos câteva puncte comune de acupunctura si efectele lor asupra organismului. Deseori, acupunctura foloseste mai multe puncte simultan, pentru a permite un întreg flux energetic al organismului. Aceasta nu este o încercare de a explica în detaliu acupunctura, ci numai pentru a arata exemple de puncte de plasare bune. Hologramele CX2 functioneaza cel mai bine atunci când sunt plasate pe puncte de acupunctura - pot influenta cel mai bine fluxul de energie al corpului.

Utilizarea a 3 plasturi:
Potrivit diagramelor de acupunctura, punctul de acupunctura numit Vasul Conceptie 17 (CV17) care mai este numit si "o mare de energie" poate imbunatati circulatia energiei, a sangelui si a oxigenului din sus in jos a lobilor plamânilor. CV17 este de asemenea principalul centru de aport respirator si poate fi de valoare pentru deltoizii laterali, serratus anterior de rotatie de la umar. CV17 este situat pe axul de trunchi între sâni.

Punctul de acupunctura Triplu Încalzitor 5 (TH5). In acupunctura este numit “Maestrul de reglementare a sistemului endocrin”. Conform stiintei acupuncturii, acest punct poate întari musculatura gambei, gleznei si a rotatie de sold, cresterea auzului, asista la reglarea sistemului nervos si a emotiilor. TH5 ajuta la metabolism, reduce oboseala si temperatura corpului si îmbunatateste proiectia mentala, concentrarea si focusarea. TH5 este pe marginea interioara (partea degetului mare) de la bratul tau, la aproximativ doi centimetri deasupra cutelor de încheietura a mâinii. Daca alegeti acest punct de acupunctura, va recomandam o banda pe încheietura mâinii pentru a ajuta la pastrarea cipului la locul adecvat în timpul performantelor atletice.Punctul de acupunctura de pe stomac 36 (ST36)
numit si "Punctul 100 de mile". Acest punct este cunoscut in acupunctura pentru întarirea antebratelor, gâtului si picioarelor, deoarece înalta energetic intregul organism. ST36 poate creste circulatia pe verticala iar pe orizontala vederea periferica. Acest punct de acupunctura este eficace în reducerea oboselii si supraîncalziri. Acesta este situat mai jos de genunchi, în afara tibiei - plasati mâna cu încheietura cutelor pe partea de sus a rotulei dumneavoastra. Pentru a localiza punctul de acupunctura ST36 puneti degetul inelar iar unde cade în depresiunea genunchiului în afara osului tibiei, acolo este punctul.

Utilizarea aditionala de 2 plasturi: Urmatorele 2 cipuri completeaza si se considera ca finalizeaza oarecum fluxul de energie: punctul de acupunctura Vasul de Conceptie 6 (CV6) este numit si "Binele de energie" si conform acupuncturii ajuta rinichii, muschii, tendoanele, ligamentele, maduva osoasa si îmbunatateste circulatia energetica si nivelurile de oxigen. Este de asemenea declarat ca acesta ar creste sentimentul de bine, deoarece organismul unifica si conexiunea cu mintea. Vasul de conceptie 6 este situat pe axul torsului la aproximativ un centimetru mai jos de buric.

Ultimul punct în acest protocol care poate ajuta este punctul de acupunctura Vasul Guvernator 4 (GV4) , care se afla pe axul din spate (coloana vertebrala). Pentru a gasi locul potrivit pentru tine, plaseaza ambele maini într-o pozitie relaxata pe lateral si trage o linie dreapta de la cot la cot. GV4 este numit "Poarta si usa catre energia de rezerva" si face parte din echilibrarea energetica care se adreseaza iesirii suprarenale si ACTH. Atunci când este folosit în combinatie cu alte puncte, acupuncturistii au aratat ca GV4 intareste tendoanele de la genunchi, muschii gambei si a gleznei si ajuta si la îmbunatatirea organelor si muschilor întregului corp, pentru a se echilibra.

Hologramele CieAura nu sunt destinate pentru a diagnostica, preveni, trata sau vindeca orice boala sau ranire.

Cateva cuvinte despre holograme

MOD DE UTILIZARE A HOLOGRAMELOR CX2
1. Plasati CX2 Professional Strength Energy pe punctele de acupunctura recomandate.
2. Plasturele pentru circulatie CX2 ar trebui sa fie plasat pe locul de efort cel mai mare, exact unde s-ar putea sa apara în timpul performantelor atletice unele disconforturi (de exemplu, un linior de fotbal ar putea pune cipuri pe spate; un jucator de tenis, pe cot).
3. Plasturii sunt non-transdermali, nimic nu patrunde in organism.
4. Plasturele CX2 poate fi folosit pentru aproximativ 48 de ore.
5. Daca aveti medicamentatie sau aveti o conditie medicala existenta, se recomanda consultarea cu medicul dumneavoastra înainte de a le utiliza.
6. Nu tineti holograma CX2 în buzunar, pentru ca acesta se activeaza atunci când vine în apropiere la mai putin de un centimetru de corpul tau.
7. Pastrati holograma CX2 departe de magneti puternici, deoarece acestia pot sterge informatia.
8. CX2 Profesional Strength Energy pot fi eficiente atunci când sunt purtate în timpul evenimentelor sportive, inclusiv practici. Va recomandam purtarea a cel putin un plasture timp de 4 sau 5 zile pe saptamâna pentru un echilibru consistent al organismului.
9. CX2 pentru circulatie poate fi de asemenea folosit dupa concurs pentru a ajuta la reducerea disconfortului. În acest caz, punetile pe ambele parti ale zonei de disconfort. Daca disconfortul persista, puneti un plasture pentru circulatie CX2 între "durere si creier" si consultati medicul dumneavoastra sau antrenorul.
10. Ca si celelalte holograme CieAura, se pot utiliza mai multe cipuri CX2 deodata.

Cum arata o holograma?

Hologramele ofera o alternativa holistica, sanatoasa la actualele produse energizante, furnizand energie instantanee fara un adaos calorii. Prin plasarea pe puncte de acupunctura, plasturii ajuta corpul sa isi creasca energia si vigoarea.

Tehnologia revolutionara a facut posibil ca stiinta a peste 3000 de ani de medicina orientala si de homeopatie sa fie combinata cu tehnologia secolului XXI. Echipamentul patentat CieAura inscriptioneaza cu multistrat si in diferite combinatii, vibratii, sunete si culori pe plasturele transparent. Plasturele este o holograma care comunica cu corpul tau, rezoneaza si intra in vibratie cu corpul tau, cu energia lui. Cand aceste vibratii sunt pe frecventa optima, noi suntem bine, totul este eficient si avem o stare armonioasa interioara si exterioara. Cand echilibrul energetic al corpului este dereglat, ne imbolnavim, devenim obositi, suntem lipsiti de forta, de chef de viata, sistemul imunitar isi pierde rezistenta etc.

IISUS explica discipolilor holograma!

Corpurile noastrei, sustin ficienii, au dovedit ca emit lumina si ca lumina este cu atat mai stralucitoare cu cat ele sunt mai sanatoase (si lumina este o vibratie!). Holograma pentru energie face corpul sa functioneze optim, dandu-i mai multa rezistenta, vigoare si putere de concentrare, claritate, o stare generala de mai bine, deoarece stimuleaza sistemul imunitar al orpului.

Nu uitati: plasturii CieAura nu contin nici un fel de medicamente, nu exista efecte secundare si mai ales,
NU DAU DEPENDENTA!

Nu uitati: Hidratati-va organismul cu toata seriozitatea:

LEGATURA DINTRE HIDRATARE SI SANATATE

Pentru a avea o sanatate buna este esential sa bem suficienta apa. Avem nevoie de apa pentru a transporta nutrientii de la proteine, carbohidrati si grasimi la tesuturile corpului prin vene si pentru a ajuta la debarasarea de ceea ce nu ne mai ajuta, cât si la reglarea temperaturii si la prevenirea bolilor. „Apa este necesara pentru multe dintre reactiile biochimice ale corpului”, spune Bryan Stuchell, medic si ofiter medical la Centrul de Ingrijiri Urgente MedExpress din Virginia de Vest. „Fara cantitatea corespunzatoare de apa în organism aceste functii nu sunt la fel de eficiente precum ar trebui”. Deshidratarea slaba poate duce la iritabilitate, lipsa de concentrare si oboseala. Deshidratari mai severe pot duce la dureri de cap, crampe musculare, epuizare de la caldura si atacuri de la caldura pe perioada exercitiilor pe vreme calda. Deshidratarea cronica poate duce la constipatie si la pietre la rinichi.

Verificarea nivelelor
Iti poti da seama daca bei suficienta apa prin verificarea culorii urinei. Daca simti ca ti se usuca gura sau daca urina are culoare puternica galbena, este posibil sa fii deshidratat. Culoarea urinei ar trebui sa fie între transparenta pâna la galben deschis. Trebuie retinut faptul ca culoarea galbena puternica a urinei poate aparea si în cazul in care luati vitamine care contin ribovlavina (vit. B2).

Ce trebuie sa facem ca sa ne hidratam
Majoritatea adultilor sanatosi au nevoie de 6-8 pahare de lichide pe zi, dar în loc sa numarati pahare de apa pastrati o rezerva de buna calitate de apa pe tot parcursul zilei. Verificati periodic daca gura este uscata. Daca va este uscata sau simtiti ca va este sete, beti apa. Data viitoare când te simti obosit bea 8 pahare de apa; o sa vezi ca ai mai multa energie si ca mintea îti este clara. Îti poti creste consumul de apa prin consumarea anumitor tipuri de alimente. Un mar contine 84% apa, o portocala 87% si un avocado 81%. O rosie contine în jur de 97% apa, brocoli 91% apa si varza 93%.

Alegerea apei corespunzatoare pentru dumneavoastra
Apa de robinet, apa de izvor si apa minerala sunt toate bune pentru hidratare, dar exista diferente; apa este o chestiune de gust la fel ca si mâncarea, gasiti o apa la care va place gustul cel mai mult. Este posibil sa va placa apa de izvor care este colectata direct de la izvorul de unde curge si îmbuteliata de la sursa. Este cel apropiat gust de apa de robinet care este tratata cu cloruri pentru a reduce bacteriile. Apa minerala vine din subteran dupa care curge peste pietre înainte de a fi colectata, rezultând o concentratie mai mare de minerale, care este posibil sa afecteze gustul apei. Încercati mai multe marci de apa sa vedeti care va place mai mult, ca ulterior sa o consumati regulat.

Bauturi deshidratante
Bauturile pe baza de cofeina (sucuri, ceai, cafea) si bauturile alcoolice pot cauza deshidratare. Desi sunt lichide, ele contin compusi care creaza efecte diuretice, asta face ca rinichii sa elibereze o cantitate mai mare de apa care poate duce la deshidratare. spune Produsele bogate în proteine pot si ele la rândul lor sa cauzeze deshidratare mai ales daca sunt consumate în cantitati mari. Zaharul la rândul lui poate duce la deshidratare. Daca bei bauturi încarcate cu zahar si cafeina, ele provoaca distrugeri în metabolism si te fac si mai deshidratat.

Probleme potentiale
Daca simti ca setea ta e de nestavilit poate fi semn ca aveti diabet. Foarte multe persoane nu realizeaza ca setea insatiabila face parte din profilul unui diabet si pe când nivelul de zahar când este masurat sa fie la nivel normal setea poate fi un indiciu ca mai este nevoie de alte teste. Exista pericole daca se bea prea multa apa. Conform Harvard Men's Health Watch din iulie 2008, daca se beau 3 sau 4 sferturi în câteva ore poate duce la intoxicare cu apa si la niveluri joase de sodiu în sânge, umflarea creierului si chiar moarte. Acest lucru se întâmpla deoarece prea multa apa dilueaza sodiul si alti electroliti aflati în organism pâna la un punct unde functiile normale ale organismului (în special functiile creierului) sunt afectate într-un mod negativ, insa asta e destul de rar. Este nevoie sa fie înghitita o cantitate mare de apa care este rar întâlnita cu exceptia cazurilor în care se fac exercitii intensive si îndelungate ca alergarea si se bea multa apa, dar care nu înlocuieste pierderea sarurilor prin transpiratie.

Faceti un obicei din a bea apa
Pentru a creste consumul de apa la niveluri sanatoase puteti începe prin a înlocui alte bauturi cu apa sau sa beti un pahar de apa la fiecare masa. Dar nu va opriti acolo. Faceti un efort constiincios pentru a avea apa cu dumneavoastra tot timpul, în masina, pe birou, în servieta sau în geanta, continuati sa faceti acest lucru si va deveni un obicei.