(272)
Holograma in Biblie

Capcana ingerilor
Alexandru Ciobanu

Marea Evanghelie a lui Ioan
Iacob Lorber

HOLOGRAMELE PENTRU DEZORGANIZAREA FRECVENTELOR ELECTROMAGNETICE DAUNATOARE ORGANISMULUI (EMF)


PREZENTAREA HOLOGRAMELOR EMF
PLASAREA PLASTURELUI EMF
Plasati plasturele auriu EMF CieAura pe spatele telefonului mobil; este recomandat sa il inlocuiti la fiecare 4-8 saptamani, asta depinzand de cat de mult utilizati telefonul. Radiatiile produse de un telefon mobil sunt mai puternice cand telefonul transmite comunicatii verbale iar radiatiile epuizeaza eficacitatea hologramelor EMF.

Mod de utilizare si sfaturi de siguranta in legatura cu telefoanele mobile:

1. Utilizati casti, deoarece emit radiatii în mod semnificativ mai putin decat telefoanele in sine.
2. Utilizati plasturele EMF si înlocuiti-l la fiecare 4-8 saptamâni, functie de cat de mult timp stati cu mobilul la ureche. Holograma EMF contracareaza emisiile telefonului mobil si le transforma in energie pozitiva pentru corp; de asemenea, aceasta holograma întareste rezistenta naturala a organismului la campurile electro-magnetice produse de telefoanele mobile, în special în zonele expuse – urechile si creierul.
3. Atunci când este posibil, scrieti mesaje in loc sa vorbiti la telefon; este nevoie de mai putina energie pentru a trimite un mesaj text decât sa se trimita un mesaj vocal (discutie), ceea ce înseamna mai putine radiatii. De asemenea, trimitand mesaje tineti departe radiatiile de cap.
4. Mai putine bare de semnal pe telefonul tau înseamna ca acesta emite mai multa radiatie in încercarea de a obtine semnal de la turn. Când telefonul are un semnal puternic atunci preluati sau efectuati apeluri. Daca aveti un semnal slab, stati departe de telefon.
5. Cercetatorii din SUA, Franta si Japonia au raportat ca creierul copiilor absoarbe de doua ori mai multe radiatii comparativ cu adultii, din cauza faptului ca craniile copiilor sunt mai subtiri si din cauza ca creierele lor contin mai mari cantitati de apa si ioni (perceput de particule), toti acesti factori cresc penetrarea radiatiilor in creier. Va recomandam sa limitati copilului dumneavoastra utilizarea telefonului.
6. Scuturile de radiatii precum antenele cu capace, reduc calitatea conectivitatii si forteaza telefonul sa transmita la o putere mai mare cu radiatii mai mari. Momentan, agentiile publice de sanatate din S.U.A. si din alte tari sunt impotriva utilizarii unor asemenea dispozitive, deoarece nu sunt testate si nu sunt trecute sub revizuire guvernamentala.

CAT DE SANATOASE SUNT TELEFOANELE MOBILE?
Primul avertisment a venit cu etichetele de avertizare pe tigarete. Apoi, informatiile nutritionale privind produsele alimentare ambalate. Urmatorul pas ar putea fi un anunt despre radiatii pe telefonul mobil?

Unele tari, inclusiv Germania, Elvetia, Israel, Marea Britanie, Franta si chiar si Finlanda, acasa la producatorul de telefoane Nokia , recomanda limitarea expunerii la telefoane mobile, în special pentru copii. Alarma se bazeaza pe date stiintifice ca radiatiile de la telefoane mobile duc la cancer de creier, gat si cap. Grupul non-profit de lucratori ai mediului face apel pentru cercetarea numita de ei "provocatoare si tulburatoare."

Gasiti telefoane cu cele mai mici evaluari SAR si cu resurse suplimentare.

Totusi, cazul legat de telefoanele mobile care cauzeaza cancer este departe de a fi concluzionat. Datele, în fapt, sunt inconsistente.

Unul dintre cele mai recente studii a fost efectuat în mai multe tari scandinave pe aproape 60.000 de cazuri de tumori cerebrale, care au fost diagnosticate in perioada 1974 – 2003 dintr-un grup de 16 de milioane de adulti cu varste cuprinse intre 20 – 79 ani care sunt nascuti înainte de a fi comune telefoanele mobile in era nostra.

În cazul în care telefoanele mobile cauzeaza cancer, ar fi fost de asteptat sa aflam despre o tendinta ascendenta în tumori pe creier pe perioada celor 29 de ani. Dar studiul nu a gasit niciunul. Pe o perioada de crestere rapida a utilizarii telefoanelor mobile, cercetatorii au scris în decembrie 2009, în Jurnalul Oficial al Institutul National al Cancerului, ca nu a existat "nici o schimbare a incidentei tumorilor cerebrale". Acest lucru a fost adevarat chiar si în rândul persoanelor care foloseau telefoanele lor timp de 5 - 10 ani.

Sunt contractele telefoanelor mobile de rupt in bucati?

Alte puncte grave de cercetare sunt în directia opusa. Într-un mult-citat studiu din 2006, oamenii de stiinta suedezi au constatat "riscuri crescute substantial" de cancer, atât pentru utilizatorii pe termen scurt cat si pe termen lung a telefoanelor mobile. Intr-un articol din noiembrie 2009 din “Journal of Clinical Oncology-revizuirea 23 ", au fost dezvaluite "dovezi posibile care arata ca utilizarea telefoanelor mobile duce la un risc crescut de tumori."

Luate ca un întreg, "studiile arata foarte putin sau nici o dovada de risc crescut asociate cu utilizarea telefonului mobil", spune Dr. Michael Thun, vice-presedinte emerit de epidemiologie si de cercetare si supraveghere de la Societatea Americana de Cancer. El recunoaste, totusi, ca trei studii referitoare la un tip de tumoare pe creier numita gliom "nu prezinta un risc crescut..”

Deci recordul de cercetare privind riscul telefoanelor mobile ramâne ambigu si liniile directoare de la o serie de agentii din SUA nu considera ca trebuie sa dea alarma, asa cum a fost data în strainatate. Intre pozitiile Administratiei de Alimente si Medicamente, Comisia Federala pentru Comunicatii, Centrul de Control pentru Boli si Institutul National de Cancer sunt variatiuni pe aceasta declaratie de la Toxicologia Programului National: "greutatea dovezilor stiintifice actuale nu a legat în mod concludent orice problema de sanatate cu telefoanele mobile. Sunt necesare date suplimentare".

Multe din aceste studii pe telefoanele mobile si cancer au fost aplicate la subiecti pe termen scurt. Totusi, poate dura ani sa se dezvolte tumori pe creier, fata si la gat. Expunerea la radiatii, de asemenea, depinde de numarul de apeluri pe care le face si cât de mult timp se vorbeste, precum si de modelul telefonului, marimea si tipul antenei.

Telefoanele mobile emit radiatii electromagnetice de frecventa joasa nu destul de puternice pentru a schimba structura de atomi, dar este posibil sa fie suficient de puternic pentru a încalzi un tesut. Cantitatea de radiatii care este emisa de un telefon si apoi absorbita de tesutul uman, în apropiere de fata, ureche si craniu se numeste SAR (rata de absorbtie specifica). Acest numar poate fi diferit pentru doua persoane folosind acelasi telefon, pentru ca depinde de greutatea corpului unui utilizator. Copiii de obicei absorb mai mult decât adultii.

În cazul în care telefoanele mobile au fost daunatoare, atunci nu este exclus ca copiii ar putea fi mai vulnerabili. Sistemul nervos al copilului, este înca în curs de dezvoltare. Si începutul utilizarii telefonului mobil devreme în viata poate creste durata de expunere.

Probabil ca nu toata lumea va renunta la telefoanele mobile, doar ca recomandam sa se limiteze utilizarea lor de catre dumneavoastra si în special de copiii dumneavoastra.

Sfaturi pentru utilizare inteligenta a telefonului mobil:
• Pastrati telefoanele mobile pentru scurte conversatii si folositile numai atunci când un telefon fix nu este disponibil.
• Comutati pe dispozitivele hands-free.
• Trimiteti sms mai des si vorbiti mai putin.
• Limitati accesul copiilor la telefoanele mobile.
• Cumpara modele cu rating SAR scazut. (Numarul de SAR este furnizat de catre producator.)

Nu uitati: plasturii CieAura nu contin nici un fel de medicamente, nu exista efecte secundare si mai ales,
NU DAU DEPENDENTA!

Nu uitati: Hidratati-va organismul cu toata seriozitatea:

LEGATURA DINTRE HIDRATARE SI SANATATE

Pentru a avea o sanatate buna este esential sa bem suficienta apa. Avem nevoie de apa pentru a transporta nutrientii de la proteine, carbohidrati si grasimi la tesuturile corpului prin vene si pentru a ajuta la debarasarea de ceea ce nu ne mai ajuta, cât si la reglarea temperaturii si la prevenirea bolilor. „Apa este necesara pentru multe dintre reactiile biochimice ale corpului”, spune Bryan Stuchell, medic si ofiter medical la Centrul de Ingrijiri Urgente MedExpress din Virginia de Vest. „Fara cantitatea corespunzatoare de apa în organism aceste functii nu sunt la fel de eficiente precum ar trebui”. Deshidratarea slaba poate duce la iritabilitate, lipsa de concentrare si oboseala. Deshidratari mai severe pot duce la dureri de cap, crampe musculare, epuizare de la caldura si atacuri de la caldura pe perioada exercitiilor pe vreme calda. Deshidratarea cronica poate duce la constipatie si la pietre la rinichi.

Verificarea nivelelor
Iti poti da seama daca bei suficienta apa prin verificarea culorii urinei. Daca simti ca ti se usuca gura sau daca urina are culoare puternica galbena, este posibil sa fii deshidratat. Culoarea urinei ar trebui sa fie între transparenta pâna la galben deschis. Trebuie retinut faptul ca culoarea galbena puternica a urinei poate aparea si în cazul in care luati vitamine care contin ribovlavina (vit. B2).

Ce trebuie sa facem ca sa ne hidratam
Majoritatea adultilor sanatosi au nevoie de 6-8 pahare de lichide pe zi, dar în loc sa numarati pahare de apa pastrati o rezerva de buna calitate de apa pe tot parcursul zilei. Verificati periodic daca gura este uscata. Daca va este uscata sau simtiti ca va este sete, beti apa. Data viitoare când te simti obosit bea 8 pahare de apa; o sa vezi ca ai mai multa energie si ca mintea îti este clara. Îti poti creste consumul de apa prin consumarea anumitor tipuri de alimente. Un mar contine 84% apa, o portocala 87% si un avocado 81%. O rosie contine în jur de 97% apa, brocoli 91% apa si varza 93%.

IISUS explica discipolilor holograma!

Alegerea apei corespunzatoare pentru dumneavoastra
Apa de robinet, apa de izvor si apa minerala sunt toate bune pentru hidratare, dar exista diferente; apa este o chestiune de gust la fel ca si mâncarea, gasiti o apa la care va place gustul cel mai mult. Este posibil sa va placa apa de izvor care este colectata direct de la izvorul de unde curge si îmbuteliata de la sursa. Este cel apropiat gust de apa de robinet care este tratata cu cloruri pentru a reduce bacteriile. Apa minerala vine din subteran dupa care curge peste pietre înainte de a fi colectata, rezultând o concentratie mai mare de minerale, care este posibil sa afecteze gustul apei. Încercati mai multe marci de apa sa vedeti care va place mai mult, ca ulterior sa o consumati regulat.

Bauturi deshidratante
Bauturile pe baza de cofeina (sucuri, ceai, cafea) si bauturile alcoolice pot cauza deshidratare. Desi sunt lichide, ele contin compusi care creaza efecte diuretice, asta face ca rinichii sa elibereze o cantitate mai mare de apa care poate duce la deshidratare. spune Produsele bogate în proteine pot si ele la rândul lor sa cauzeze deshidratare mai ales daca sunt consumate în cantitati mari. Zaharul la rândul lui poate duce la deshidratare. Daca bei bauturi încarcate cu zahar si cafeina, ele provoaca distrugeri în metabolism si te fac si mai deshidratat.

Probleme potentiale
Daca simti ca setea ta e de nestavilit poate fi semn ca aveti diabet. Foarte multe persoane nu realizeaza ca setea insatiabila face parte din profilul unui diabet si pe când nivelul de zahar când este masurat sa fie la nivel normal setea poate fi un indiciu ca mai este nevoie de alte teste. Exista pericole daca se bea prea multa apa. Conform Harvard Men's Health Watch din iulie 2008, daca se beau 3 sau 4 sferturi în câteva ore poate duce la intoxicare cu apa si la niveluri joase de sodiu în sânge, umflarea creierului si chiar moarte. Acest lucru se întâmpla deoarece prea multa apa dilueaza sodiul si alti electroliti aflati în organism pâna la un punct unde functiile normale ale organismului (în special functiile creierului) sunt afectate într-un mod negativ, insa asta e destul de rar. Este nevoie sa fie înghitita o cantitate mare de apa care este rar întâlnita cu exceptia cazurilor în care se fac exercitii intensive si îndelungate ca alergarea si se bea multa apa, dar care nu înlocuieste pierderea sarurilor prin transpiratie.

Faceti un obicei din a bea apa
Pentru a creste consumul de apa la niveluri sanatoase puteti începe prin a înlocui alte bauturi cu apa sau sa beti un pahar de apa la fiecare masa. Dar nu va opriti acolo. Faceti un efort constiincios pentru a avea apa cu dumneavoastra tot timpul, în masina, pe birou, în servieta sau în geanta, continuati sa faceti acest lucru si va deveni un obicei.