
|
Colectie: | Cum ne hranim asa traim | |
Format: | 13x20 | |
Nr. Pag.: | 320 | |
ISBN: | 978-973-47-0543-6; (,) | |
Limba: | Romana | |
Editia: | 1 | |
Data aparitie: | 2009 | |
Pret(Lei vechi): | 250000 (TVA9% inclus) | |
Pret(Lei): | 25 | |
Pret nou 2016 (lei): | 24.08 (TVA 5% inclus) |
|
Stoc: | epuizat | |
Descriptori: | diabet fara boli hrana vie meniuri sanatate | |
|
Cărţi pe care nu trebuie să le scăpaţi
Cărţi cu care va puteţi mândri
Hrană vie, o bicicletă, o carte bună, gândire pozitivă, energie holografică!
NIBIRU, Marduk, Planeta Crucii, Hercolubus, Eris, Omega, 2003UB313 Planeta cu 50 de nume
/ 0 /
Dupa marele succes al cartii Dieta Young – Miracolul pH pentru o sanatate perfecta, doctorul Robert Young împreuna cu Shelley Redford Young prezinta acum o dieta revolutionara dedicata bolnavilor de diabet de tipul 1 si 2.
Diabetul este o boala grava, care poate fi controlata. Printr-o abordare simpla si naturala, cartea doctorului Young va va ajuta sa atenuati sau chiar sa înlaturati factorii care au declansat boala.
În numai 12 saptamâni, veti fi pe drumul spre redobândirea sanatatii depline si a unei stari de bine fara sa mai aveti nevoie de multimea de medicamente la care sunt obligati sa recurga bolnavii de diabet. Veti descoperi alimentele recomandate si cele ce trebuie evitate, zeci de retete delicioase care pot contribui la mentinerea unei aciditati stabile, precum si sfaturi despre gestionarea factorilor de stres si exercitii de miscare fara riscuri.
Printr-un program usor de urmat, Dieta Young pentru bolnavii de diabet va va ajuta sa tineti sub control aceasta boala pentru tot restul vietii.
De departe cea mai importanta carte scrisa vreodata despre diabet, Dieta Young pentru bolnavii de diabet este un adevarat miracol pentru oamenii care sufera de aceasta boala groaznica!
Robert O. Young este microbiolog si nutritionist de renume international, conducatorul Centrului de Cercetari Biologice Innerlight.
Shelley Redford Young este licentiata în fizioterapie si s-a specializat în crearea de regimuri nutritionale.
|
|